Conferencia de Manuel Almendro: Caos, crisis y curación. | Oxigeme Buy Xanax Tablets Buy Xanax Legal Safe Online Buy Alprazolam Pills Buy Valium From India Online Buy Xanax In Usa
Saltear al contenido principal
 21 Abril 2016
Tarragona

A Carrec del. Dr. Manuel Almendro, Doctor en Psicologia i Psicoleg Clínic, creador del Procés OXIGEME, ons´integren amb mes de 30 anys d´experiencia al ambit clinic, el mon de la Psicologia occidental amb les tradicions Orientals i Medicines tradicionals Indigenes. Autor de varis llibres i articles de Psicologia Transpersonal, Chamanisme i la curacio a través de la Psicologia del Caos.

El Caos com a absència i alhora creador de formes que oscilla entre l’Ordre i el Des-ordre, ensdescriu de forma natural els processos evolutius de l’Ésserhumà. Representant el Caos una obertura del Jo a la confusió de la vida i, sent en el Des-ordre una entrada a l’espiral d’una Crisi emergent, que positivizan-lo enspermetrà afrontar-hocom una oportunitat de canvi i transformació, davant la necessitat de trencarvellsordesestablerts en forma de cuirasses i patrons de comportament heretats de la nostra genealogia familiar a través de la seva comprensió i acceptació, aportán una nova viad´informacio i coneixement, que ens portaran inevitablement a la Curacio a traves d’una nova forma d´auto-organizacio i renovació interna. Permetent trobar el veritable sentit de la vida.

Dijous 21 d´Abril a les 19,30hrs.
Al´Espai Serenát C/ Francesc Crusat 15, La Selva del Camp.
Informacio: Ingo Bäder. Telf: 669499503

Volver arriba